Wednesday, February 18, 2009

de wijze van berekening van het inkomen na pensionering (berekenen pensioen )

Hoeveel moet je voor het pensioen zal afhangen van, onder andere, wat voor levensstijl die u wilt hebben wanneer je met pensioen gaan. Bent u van plan om te reizen de wereld? Als dat zo is, moet u wellicht meer spaargeld dan verwacht. Heeft u al een groot nest eieren opgeslagen voor pensioen? Of heb je heel weinig momenteel opgeslagen voor pensioen? Als het laatste het geval is, moet u mogelijk om uw spaargeld rente en sla nu meer geld voor hun pensioen. Hier zijn enkele tips over hoe te berekenen hoeveel u nodig heeft voor het pensioen.

Bepaal hoeveel geld je nodig hebt om met pensioen te gaan. Een goede vuistregel is dat je moet ongeveer 60 tot 80 procent van je werkdagen later jaar inkomen. Er zijn veel veronderstellingen opgenomen in dit cijfer zoals uw huis wordt betaald uit en de sociale zekerheid die de inkomsten bedrag verwacht.

Schatting extra kosten die u nodig heeft op pensioen gaat. Bent u van plan op reis uitgebreid? Heeft u of uw echtgenoot hebben een ziekte die progressief is? Rekening houden met de inflatie. Geschiedenis stelt ongeveer een 3 procent inflatie, dus zorg ervoor dat u factor die in uw berekeningen.

Beslissen waar u gaat wonen als u met pensioen gaan. Als u gaat met pensioen te gaan in een stad met een hogere kosten van levensonderhoud, moet u meer inkomen voor pensionering. Overweeg al uw bronnen. Dit omvat uw 401K, Roth IRAS, spaarrekeningen, beleggingsfondsen, activa, zoals uw huis, bedrijf pensioenen, erfrecht en sociale uitkeringen.

Bereken uw leeftijd dat u met pensioen te gaan. Als u met pensioen gaan op een eerdere leeftijd, moet je aan te vullen uw sociale zekerheid, de pensioenen en 401K inkomen.

Als u nog niet begonnen met sparen voor hun pensioen, maar het is nog niet te laat. Een goede vuistregel is te besparen 15 procent van uw inkomen voor pensionering. Niet rekenen op de voordelen van de sociale zekerheid.

No comments:

Post a Comment